Verhagen Schoonmaak & Advies

Over Verhagen schoonmaak en advies

Voor meer informatie bezoek de Verhagen schoonmaak en advies site.
Gewoon schoon… Da’s helder!

De wensen en behoeften van onze opdrachtgevers zijn de belangrijkste factoren in onze dienstverlening. Klantgerichtheid in de vorm van actieve interesse en aandacht voor u als opdrachtgever, staat dan ook bij Verhagen schoonmaak en advies hoog in het vaandel.

Verhagen schoonmaak en advies is een familiebedrijf. Zowel moeder, vader als zoon zijn actief in het familiebedrijf. Zo is moeder operationeel werkzaam en nemen vader en zoon voornamelijk de commerciële taken voor hun rekening evenals de bedrijfsvoering. Dit maakt het bedrijf stabiel en betrokken. De lijntjes zijn kort, hierdoor kan er te allen tijde snel geschakeld worden.

Onze diensten en producten leveren we tegen een marktconforme prijs aan bedrijven, particulieren, VvE’s, instellingen en overheden die bij voorkeur binnen de regio ‘s-Hertogenbosch, Uden, Eindhoven, Helmond en Valkenswaard gehuisvest zijn.

Wilt u informatie over de mogelijkheden en tarieven, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Schoonmaakonderhoud

Verhagen schoonmaak en advies heeft jarenlange ervaring in het schoonhouden van onder andere kantoorruimten, scholen, trappenhallen / algemene ruimten, woonhuizen, winkelcentra, horecagelegenheden en fabrieken. Of u nu twijfelt tussen een inspanningsgerichte werkwijze of een resultaatgerichte werkwijze, wij adviseren en begeleiden u graag met het maken van de juiste keuze.

Advies

Verhagen schoonmaak en advies kan u ondersteunen en adviseren in alle schoonmaak gerelateerde vraagstukken. Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche hebben wij al vele opdrachten succesvol afgerond.

Wilt u meer weten over Verhagen schoonmaak en advies? Klik dan op het Verhagen logo.

Wil u weten welke Schoonmaakbedrijven nog meer onder Velam vallen? Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *